17. Verrast door het onweer. 10 mei 2011

17. Verrast door het onweer.

10 mei 2011

rustdag Soumagne

dag 10, totaal: 211 km.

 Heerlijk dagje relaxen op camping Wegimont in Soumagne, een gemeentecamping waar het er allemaal pico bello uitziet. Mooie plaatsen, zeer schoon sanitair en heerlijke warme douche met een harde straal. Daar kunnen ze op veel campings in Nederland een voorbeeld aan nemen. Lekker geluierd in de zon, een heerlijk wijntje erbij. Bij het avondeten vallen de eerste stevige druppels uit de lucht, een onweersbui die voor enige storing zorgt en van het avondeten tot een complete chaos maakt. Mieke zit met haar bord eten achter het stuur en T zit dubbel gevouwen achterin. Martin en ik besluiten onder de parasol te blijven waar we uiteindelijk ook zeiknat worden. Het duurt gelukkig maar even met het onweer en de temperatuur buiten blijft goed. In de kantine, alwaar de prijzen nog van voor de oorlog zijn, smaakt de Leffe (Biere de Printemps) en de wijn overheerlijk. Kort voor middernacht mogen we nog een laatst ronde bestellen, ze willen gaan sluiten. 

In het straatje naar de camping toe vinden we een onbeveiligd netwerk en vullen we onze reislog aan met de laatst berichten. Zoals jullie weten zijn we in het buitenland afhankelijk van Wi-Fi en kan het zijn dat berichten wat later komen of zelfs een paar dagen later. We doen ons uiterste best.


Gisteren zijn we vergeten een foto van onze gastwandelaar Jan bij te voegen. Dat hadden we toegezegd. We plaatsen hem alsnog bij het bericht van zondag maar ook onder dit bericht.

Bij T afgelopen maandag onderweg naar Eijsden de 1e blaar doorgeprikt. Het was maar een kleintje onder een klein teentje naast de kleinste teen en aan de rechterkant. Ze heeft er geen last meer van gehad.Tot zover onze 2e rustdag en tot morgen maar weer. Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld